Allt för ett bättre inomhusklimat

  Wood’s har alla produkter och lösningar du behöver för ett bättre inomhusklimat, både för hem, arbetsplatser och professionell verksamhet. Vi tycker att luften man andas varje dag ska vara lika ren som vattnet man dricker och anser att alla har rätt till en ren och hälsosam inomhusluft. Hos Wood’s får du mycket mer än ett ledande produktsortiment. Vår stora kunskap hjälper dig hela vägen till ett rent och hälsosamt inomhusklimat och vi tillverkar de flesta av våra produkter i Sverige, med stort fokus på hållbara, cirkulära processer, miljöegenskaper och överlägsen kvalitet.

  Kanske behöver du en portabel luftkonditionering för att kyla ner ditt hem eller få behaglig luft på kontoret? Wood’s AC Cortina Silent 12K har vunnit Bäst i Test i Aftonbladets stora test av portabla luftkonditioneringar två år i rad!

  Ställ krav på din inomhusluft

  Inomhusluften i våra hem är ofta mer förorenad än den luft vi andas utomhus. Att andas ren luft är lika viktigt som att äta hälsosamt. Klicka på områdena nedan för att lära dig mer.

  Partiklar och avgaser
  Pollen och allergener
  Bakterier och virus
  Mikrober och fukt
  Odörer, lukt och gaser
  Damm och smuts

  Förebygg fuktproblem med Wood’s avfuktare

  Wood’s började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Mer än 70 år och över 600.000 sålda avfuktare senare kan vi det mesta om fukt- och mögelproblem

  Är det varmt hemma eller på kontoret?

  Med en portabel luftkonditionering sänker du snabbt och effektivt temperaturen. Till skillnad från fläktar ger luftkonditionering (AC) en riktig kyleffekt i ett rum

  Wood’s – ren och hälsosam inomhusluft

  Vi tycker att alla har rätt till att andas luft så ren som naturen avsett den att vara. Vår passion för ren luft är grunden för Wood’s och dess pågående utveckling.

  Kunskapsbanken

  Tips & tricks för dig som vill lära dig mer

  Visa alla artiklar

  Avfuktare
  Article img

  Avfuktare i sadelkammaren underlättar vardagen i stallet

  För hoppryttaren och uppfödaren Fredrik Höglund är det idag en självklarhet att ha en luftavfuktare i sadelkammare och torkrum, men så har det inte alltid varit. Fredrik och hans familj, som alla är mycket engagerade i hästverksamheten, minns en tid då leriga täcken inte torkade på flera dagar, då sadlar, träns och schabrak fick läggas fuktiga tillbaka på hästarna och ridhjälmar som fick tas på innan de hade torkat sedan den senaste regnskuren.

  professional
  Article img

  Den effektivaste metoden för att få bort dålig lukt i bilen – för gott!

  Ta reda på varför ozonbehandling erbjuder det snabbaste och mest effektiva sättet att permanent behandla envisa billukt samtidigt som bakterier dödas naturligt.

  Inomhusmiljö
  Article img

  Konsten att tvätta och torka tvätt med hållbarhet i fokus

  Tvätt och klädvård är en stor del av de flestas vardag, så hållbara knep gör stor skillnad för både miljö och plånbok.  De flesta av oss lägger ner ett par timmar varje vecka på att tvätta, torka och vårda kläder och hemtextil. Oavsett om man bor i lägenhet och använder en gemensam tvättstuga eller om man bor i eget hus så kan man göra en insats för miljön genom att göra hållbara och smarta val. Det behöver inte betyda att allt blir dyrare, snarare tvärtom: ju mer hållbart du tvättar och torkar dina kläder och andra textilier desto mer ekonomiskt blir det.

  Vi har lösningar för

  Se filmen om Wood’s produktion

  Se informationsfilmen om Wood’s och få en inblick i hur våra produkter skapas i fabriken i Mariestad.

  Se filmen

  Hitta luftrenare som passar till:

  Utvalda luftrenare

  Hitta avfuktare som passar till:

  Utvalda avfuktare

  I över 70 år har Wood’s kännetecknats av:

  Innovativ funktion, kvalitet, pålitlighet, hög kapacitet och
  lägsta möjliga energiförbrukning.

  Wood's på instagram

  Följ oss