Allt för ett bättre inomhusklimat

  Wood’s har alla produkter och lösningar du behöver för ett bättre inomhusklimat, både för hem, arbetsplatser och professionell verksamhet. Vi tycker att luften man andas varje dag ska vara lika ren som vattnet man dricker och anser att alla har rätt till en ren och hälsosam inomhusluft. Hos Wood’s får du mycket mer än ett ledande produktsortiment. Vår stora kunskap hjälper dig hela vägen till ett rent och hälsosamt inomhusklimat och vi tillverkar de flesta av våra produkter i Sverige, med stort fokus på hållbara, cirkulära processer, miljöegenskaper och överlägsen kvalitet.

  Kanske behöver du en portabel luftkonditionering för att kyla ner ditt hem eller få behaglig luft på kontoret? Wood’s AC Cortina Silent 12K har vunnit Bäst i Test i Aftonbladets stora test av portabla luftkonditioneringar två år i rad!

  Ställ krav på din inomhusluft

  Inomhusluften i våra hem är ofta mer förorenad än den luft vi andas utomhus. Att andas ren luft är lika viktigt som att äta hälsosamt. Klicka på områdena nedan för att lära dig mer.

  Partiklar och avgaser
  Pollen och allergener
  Bakterier och virus
  Mikrober och fukt
  Odörer, lukt och gaser
  Damm och smuts

  Förebygg fuktproblem med Wood’s avfuktare

  Wood’s började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Mer än 70 år och över 600.000 sålda avfuktare senare kan vi det mesta om fukt- och mögelproblem

  Är det varmt hemma eller på kontoret?

  Med en portabel luftkonditionering sänker du snabbt och effektivt temperaturen. Till skillnad från fläktar ger luftkonditionering (AC) en riktig kyleffekt i ett rum

  Wood’s – ren och hälsosam inomhusluft

  Vi tycker att alla har rätt till att andas luft så ren som naturen avsett den att vara. Vår passion för ren luft är grunden för Wood’s och dess pågående utveckling.

  Kunskapsbanken

  Tips & tricks för dig som vill lära dig mer

  Visa alla artiklar

  Avfuktare
  Article img

  Nya LD-serien – avfuktare från Wood’s som sätter en ny standard i branschen

  Vad är en avfuktare, vad gör den och hur fungerar den? En avfuktare, eller luftavfuktare som det också kallas, avlägsnar fukt från vattenångan i luften och förvandlar den till vatten. Den tar även effektivt bort fukt ur material, till exempel väggar, golv, möbler och textilier, där fukt gärna binds och orsakar dålig lukt och skador. Vattnet från avfuktningen samlas antingen upp i en behållare eller leds via en slang till ett avlopp.

  Luftkonditionering
  Article img

  Välj rätt AC och förbered dig för den varma säsongen redan nu

  När värmen slår till på allvar är det skönt att spendera lata dagar på stranden och ljumma kvällar utomhus. Men när man vill sova och huset eller lägenheten är som en bastu, då är det inte lika trevligt. Att ha det för varmt inomhus ger ofta sömnproblem och man blir så trött dagtid att man inte ens orkar uppskatta det fina sommarvädret. Med en AC (kort för engelskans Air Conditioner, på svenska luftkonditionering), kan du enkelt, tyst och energisnålt få en behaglig temperatur inomhus även under sommarens värmeböljor, så att du kan sova gott på natten och orka njuta av livet även under de soligaste dagarna.

  Ozon
  Article img

  Ozonaggregat – Luktborttagning på naturens eget vis

  Dålig lukt kan vara ett stort och störande problem. I sommarstugan, i källaren, förrådet, i bilen, i båten – eller kanske till och med i bostaden du köpt eller funderar på att köpa. Men det behöver inte vara så. Naturen har uppfunnit ett genialiskt sätt att ta bort dålig lukt, unkenhet och de organiska partiklar som framkallar dålig lukt och odörer.

  Vi har lösningar för

  Se filmen om Wood’s produktion

  Se informationsfilmen om Wood’s och få en inblick i hur våra produkter skapas i fabriken i Mariestad.

  Se filmen

  Hitta luftrenare som passar till:

  Utvalda luftrenare

  Hitta avfuktare som passar till:

  Utvalda avfuktare

  I över 70 år har Wood’s kännetecknats av:

  Innovativ funktion, kvalitet, pålitlighet, hög kapacitet och
  lägsta möjliga energiförbrukning.

  Wood's på instagram

  Följ oss