Tips
  Article img

  Röka kött och fisk utan störande lukt med hjälp av ozonaggregat

  Att röka kött och fisk är inte bara ett sätt att förhöja smaken, det bidrar också till längre hållbarhet. Intresset av att röka sin egen mat har ökat stort under senare år, inte minst tack vare att det hela tiden dyker upp nya, smarta rökar, rökskåp, tillbehör och lösningar.

  Professional
  Article img

  Ozonaggregat rensar luften i hyresfastighetens sopsorteringsrum

  TB-Gruppen är ett bostadsbolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter i Västsverige samt Stockholm och Uppsala. Med en stark lokal förankring är ambitionen att skapa möjlighet för trivsel och utveckling av ett levande och hållbart samhälle.

  Tips
  Article img

  Bli av med oönskade dofter i husbilen

  Martin och Maria har levt husbilsliv i ungefär tio år, något som de är långt ifrån ensamma om. Idag finns det över 110 000 husbilar registrerade i Sverige, alltså lite drygt 105 husbilar per 10 000 invånare, visar siffror från Husvagnsbranschens riksförbund. När Martin och Maria åker ut med husbilen så är det oftast ihop med sina två barn.

  Tips
  Article img

  Ozonbehandling tar bort dålig lukt i ditt fritidshus

  Alla som har stuga, fritidshus eller sommarhus vet att det kan lukta ”stuga” när huset stått tomt ett tag. Hur man än vädrar och städar så sitter lukten kvar och den sätter sig så småningom även i möbler och textilier. Det är inte så trevligt att bädda rent i sängen i sommarstugan och upptäcka att de rena sängkläderna luktar stuga. Vad kan man då göra för att bli av med stuglukten? Läs om hur Jessica blir av med stugdoften i sitt fritidshus:

  Tips
  Article img

  Ta bort mer än hundlukt i bilen med ozonaggregat

  Alla hundägare vet att hund i bil luktar…. just hund i bil. Det är en sur och trist lukt som kan vara svår att bli av med. Och det är inte bara pälsdjur som lämnar doftspår efter sig när de åker med i bilen, även svettiga träningskläder och mycket annat sätter efterhand sina spår i alla bilar. Detta är inte så trevligt och många tror nog att det inte är något att göra åt.