Tips
  Article img

  Avfuktare i källaren får familjens vardag att fungera

  Familjen Arnstrand, som består av Lisa, Martin och tre döttrar, bor i ett härligt hus från 1910-talet i centrala Alingsås.

  Läs mer
  Tips
  Article img

  Så här vintersäkrar youtubern sin segelbåt med avfuktare

  Vid vinterförvaring av båtar, på land eller i sjön, i kallt klimat är kyla och fukt stora utmaningar för alla båtägare. När minusgraderna kommer så följer fukten i dess kölvatten och många båtägare tömmer därför sina båtar på alla textilier, dynor och andra absorberande material varje höst. Många båtägare skulle vilja kunna segla eller köra båt året runt, utan att behöva tömma sina båtar. Säkerligen skulle också många båtägare vilja slippa besväret att flytta hem allt från båtdynor till kojernas madrasser och förvara det över vintern. Hur gör man då för att åstadkomma en bra miljö i båten året runt och för att skydda den mot fuktskador?

  Läs mer
  Tips
  Article img

  Avfuktare i gemensam tvättstuga för ökad grannsämja

  Arkblad fastigheter i Alingsås äger och förvaltar cirka 200 hyreslägenheter och 4000 kvm industrilokaler i Alingsås.

  Läs mer
  Avfuktare
  Article img

  Avfuktare i sadelkammaren underlättar vardagen i stallet

  För hoppryttaren och uppfödaren Fredrik Höglund är det idag en självklarhet att ha en luftavfuktare i sadelkammare och torkrum, men så har det inte alltid varit.

  Läs mer
  Avfuktare
  Article img

  Nya LD-serien – avfuktare från Wood’s som sätter en ny standard

  Nu lanserar Wood’s LD-serien, en nyutvecklad serie luftavfuktare med banbrytande egenskaper. Produkten är utvecklad och tillverkad i Sverige, med övervägande svenska komponenter och genomgående högsta kvalitet, från det minsta kretskortet till det svenska stålet i höljet. Med denna maskin tar Wood’s ett stort kliv framåt i ledet av luftavfuktare och kan erbjuda en maskin för både hem och mer professionellt bruk i en och samma fantastiska produkt. LD-seriens modeller har mer än dubbelt så kraftig föneffekt än någon annan modell på marknaden och klarar att avfukta hela våningsplan.

  Läs mer