Woods / Ozonaggregat / Soprum

  Ozonaggregat för soprum

  Wood´s Airmaster ozonaggregat minskar effektivt oönskade lukter i soprum, även kallade miljörum och miljöstationer.  Ersätter behov av kostsam kylning i samband med storköks-avfall.

  Så här använder du Wood´s Airmaster
  ozongenerator för luktborttagning i soprum

  Wood’s Airmaster ozonaggregat hängas enkelt upp på väggen med så kallad nyckelhålslösning.
  Placera aggregatet högt upp på väggen för en bättre ozonspridning, ozon är tyngre än luft.

  Ozongeneratorn inuti maskinen omvandlar syre till ozon, så det är bra om ozonaggregatet placeras nära eventuell friskluftsventil.
  Det är viktigt att eventuell frånluftsventil är så långt ifrån ozonaggregatet som möjligt så att ozonet får bästa möjlighet att spridas i rummet.

  Ozonmängd:

  Hur mycket ozon som behövs beror på storleken på rummet samt vilken typ av avfall som ska behandlas. Wood’s Airmaster har en digital inställning av ozonproduktionen (alla utom WOZ100/400) och kan enkelt varieras efter behov.
  I vissa fall kan det behövas mer ozon under sommartiden när temperaturen stiger.

  Vi rekommenderar våra Wood´s Airmaster med ozonrör, eftersom tekniken i dessa maskiner är bättre lämpad i tuffare miljöer och framförallt vid kontinuerlig drift. Dessa ozonaggregat har även möjlighet till slangkoppling om det behövs.

  Läs mer om tekniken i vår Ozonskola

  Wood´s Airmaster WOZ 500 är den modell som används oftast i miljörum och räcker till i de flesta fall.

  Installation med slangkoppling (vid behov):

  Med tillbehöret Nippel och silikonslang kan maskinen installeras i tex ett angränsande rum och ozonera soprummet via slangen som förs via ett hål i väggen. Bra för stöldskydd samt för att se till att maskinen sitter i ett rum med ren frisk luft. Slangen kan även användas för att koppla ozonaggregatet till en sopkomprimator eller direkt till ett sopkärl.

  OBS!

  Under en ozonbehandling ska man inte vistas i utrymmet.

   Läs mer i vår Ozonskola

  Rekommenderade produkter för soprum

  Sök produkt via bransch

  Sök produkt via behov