Woods / Ozonaggregat / Sanering

  Ozonaggregat för sanering

  Wood´s Airmaster ozonaggregat för professionell luktsanering. Wood´s Airmaster kan användas till sanering av bostäder och industrilokaler efter tex nikotin, rök, fukt, mögel, husdjur och skadedjur.

  Wood´s Airmaster WOZ 500 är produkten som rekommenderas till sanering efter ”vanliga lukter” som nikotin, husdjur etc. (Ozonproduktion 500 mg/timme)
  Våra kraftigaste modeller används till mer extrem sanering som tex brandsanering och efter stora vattenskador samt liklukt. (Ozonproduktion 2000-6000mg/timme beroende på modell)

  Våra kraftigaste ozonaggregat återfinns i två olika serier med olika teknik och fördelar.

  Wood´s Airmaster med keramplatta – Enkla och prisvärda, teknik som arbetar med keramplattor.

  Wood´s Airmaster med ozonrör – Vår mest kompetenta serie som arbetar med kapslade keramrör. Denna teknik gör att maskinerna klarar tuffare och fuktigare miljöer bättre, livslängden på de keramiska enheterna är längre än för keramplattor.

  Det går även att koppla slang till dessa produkter, för att till exempel komma åt lukter i svåråtkomliga utrymmen som tex under ett golv, i en mellanvägg eller en ventilationstrumma.
  Alla dessa modeller är utrustade med digitalstyrning för ett enkelt handhavande och exakt inställning av ozonproduktion och timer.

  Allmän luktsanering, Fastighet

  Extrem sanering, Brand / Vattenskador

   

  OBS!

  Under en ozonbehandling ska man inte vistas i utrymmet eftersom ozon inte är bra för våra luftvägar.
  Kortare exponering är ofarlig, som tex i soprum eller liknande.

   Läs mer i vår Ozonskola

  Rekommenderade produkter för sanering

  Sök produkt via bransch

  Sök produkt via behov