Woods / Ozonaggregat / Restaurang

    Ozonaggregat för restaurang

    Wood´s Airmaster ozonaggregat har många användningsområden för restauranger, några exempel:

    Generell luktborttagning i tex konferenslokaler eller matsal för att ta bort lukter efter nikotin eller matos. Detta bör göras nattetid eftersom ingen ska vistas i rummet när det behandlas. Läs mer under Hotell

    Permanent installation i soprum och vid fettavskiljare för att ta död på bakterier och mikroorganismer, bryta ner fett och därigenom minska oangenäma lukter. Ersätter behov av kostsam kylning. Läs mer under Soprum

    Permanent installation i hygienutrymmen för att säkerställa en bra miljö samt minimera lukter. I detta fall är det viktigt att man håller en låg ozonkoncentration, under det föreskrivna nivågränsvärdet på 0,1 ppm ozon. Ozonaggregatet ska helst styras av en ozonmätare.

    Frånluftsrening för kökshuv och imkanaler, Wood´s Airmaster med ozonrör, kan kopplas mot frånluftskanalen för att bryta ner framförallt lukt och fett. Detta minimerar problem med tex grannar som besväras av kökslukter. Eftersom ozonet spjälkar fettet så får man renare kanaler (spirorör) och därmed minskar underhållet på kanalerna och luftflödet hålls konstant. Läs mer under Frånluftsrening

    Vi rekommenderar våra Wood´s Airmaster med ozonrör  till restauranger, dessa maskiner är robusta och klarar tuffare miljöer samt har alla möjlighet till slangkoppling.

    OBS!

    Under en ozonbehandling ska man inte vistas i utrymmet eftersom ozon inte är bra för våra luftvägar.
    (gäller vid generell luktborttagning) i soprum och vid ventilationskoppling utsätts man inte för ozonet.

     Läs mer i vår Ozonskola

    Rekommenderade produkter för restauranger

    Sök produkt via bransch

    Sök produkt via behov