News

  Aftonbladet AC – bäst i test 2020

  2 min läsning

  Wood’s luftkonditionering Cortina Silent Bäst i Test  igen!

  För andra året i rad har Wood’s luftkonditionering Cortina Silent fått full pott och är solklara vinnaren i Aftonbladets test av bästa portabla luftkonditioneringar på marknaden! AC Cortina Silent  är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt. AC Cortina Silent är tyst, kompakt och effektiv!

  Aftonbladets motivering för: Wood’s AC Cortina Silent 12K

  Cortina har bra kylkapacitet och luftgenomströmning och är dessutom tystast av de luftkonditioneringar vi testat. 53 dB är en nivå som ingen av de andra i testet klarar och det spelar roll. När tre decibel är en fördubbling av ljudeffekten är skillnaden på två till närmaste konkurrent märkbar. Om ac:n ska stå i ett sovrum betyder några decibel upp eller ned mycket. Lätt att använda och har en bra swingfunktion för att sprida den svala luften i hela rummet. Får högsta betyg trots höga priset.

  Läs testet här

   

  Wood’s AC Cortina Silent 12K

  AC Cortina Silent är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt. AC Cortina Silent är tyst, kompakt och effektiv!

  Gå till produkten