Inomhusmiljö

  Inomhusluften blir allt mer en viktig del av hotellupplevelsen

  Tiotals miljoner resenärer bor varje år på hotell, men många av dem har allergier och astma. Därför förbättrar allt fler hotell sina boendemöjligheter för resenärerna.

   

  Till standardutbudet hör ofta sängkläder utan dun och allergener samt mjölkprotein-, laktos-, och glutenfria alternativ på frukostmenyn. I dag är det allt fler hotell som erbjuder speciella lösningar för luftbehandling av inomhusmiljön, som antingen ingår i rummen som standard eller kan begäras av gästerna för att få en betydligt bättre nattsömn.

  En sådan lösning är luftrenare.

  En annan är luftfuktare, eller luftbefuktare.

  Woods Vienna HSW100 är en kraftfull luftfuktare som snabbt kan återställa fuktnivåerna i en stor hotellsvit eller matsal på upp till 200 m2. Denna luftfuktare utsöndrar ren vattenånga, är tyst i drift och har ett antimikrobiellt filter som hindrar bakterier och andra skadliga mikroorganismer från att cirkulera i luften.

  Luftfuktarens huvudsyfte är att avhjälpa de symtom som orsakas av torr luft, exempelvis torr hud, slemhinnor och spruckna läppar. En luftfuktare ger också lindring vid förkylning och bihåleproblem. Under vintermånaderna, när den relativa luftfuktigheten (RF) sjunker under 40 procent, börjar näsgångarna torka ut vilket gör det svårare för våra flimmerhår att filtrera bort bakterier, baciller, damm och sjukdomsalstrande ämnen och därmed förhindra att de kommer in i ditt andningssystem.

  Wood’s Vienna är en evaporativ luftfuktare, alltså en luftfuktare som avger ren vattenånga?

  En luftfuktare som bara avger renad vattenånga, som Vienna HSW100 kräver inget extra underhåll utan fylls på med vanligt kranvatten. Det antimikrobiella filtret suger upp vattnet och fångar också upp mineraler, så det enda som frigörs i luften är renad vattenånga som pressats ut genom filtret med hjälp av en fläkt. Dammet följer med vattnet och faller till golvet. På detta sätt blir det lättare att hålla rent från damm i rummet.

  Hotellrecensioner är viktiga för hotellens utveckling och service

  Hotell strävar efter att ständigt förbättrar sin kvalité och service och ett av de viktigaste bevisen av kundnöjdhet är recensioner från hotellgäster. Människor som har en positiv upplevelse med optimal komfort och sover ostört i en ren och hälsosam inomhusmiljö kommer med största sannolikhet att bli återkommande kunder och de kommer sannolikt även skriva positiva recensioner om sin hotellvistelse.

  Wood's Vienna HSW100 humidifer

  Få samma bekvämlighet hemma som på ditt favorithotell!

  Köp nu!