Hemmet

  Luften i ditt hem ska vara lika ren och hälsosam som vattnet du dricker - varje dag

  Ditt hem ska vara din oas, där du kan andas ut – och andas in. Att bo och leva i ren och hälsosam inomhusmiljö är en självklar rättighet, men i många bostäder behöver man se över sitt luftklimat för att uppnå detta. Problem inomhus med fuktig eller torr luft, matos, ventilation och temperatur är vanligare än man tror – men ofta enkelt att lösa med rätt kunskap och produkter.

  Partiklar och avgaser
  Pollen och allergener
  Bakterier och virus
  Mikrober och fukt
  Odörer, lukt och gaser
  Damm och smuts

  Hälsosamt och rent inomhusklimat i ditt hem

  Wood’s har alla lösningar och produkter du behöver för att skapa ett hälsosamt och rent inomhusklimat i ditt hem. Plugga in – andas ut. Och njut.

  Hur är inomhusmiljön i ditt hem?

  Gör vårt luftmiljötest och få indikationer på hur du kan förbättra den – redan idag.

  Avfuktare som passar till

  Luftrenare som passar till

  Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev!

  Här delar vi med oss av kunskap och tips om hur du kan få den bästa inomhusmiljön i just ditt hem.

  Vill du veta mer om hur du kan förbättra
  ditt inomhusklimat

  Läs våra kunskapsartiklar

  Inomhusmiljö
  Article img

  Konsten att tvätta och torka tvätt med hållbarhet i fokus

  Tvätt och klädvård är en stor del av de flestas vardag, så hållbara knep gör stor skillnad för både miljö och plånbok.  De flesta av oss lägger ner ett par timmar varje vecka på att tvätta, torka och vårda kläder och hemtextil. Oavsett om man bor i lägenhet och använder en gemensam tvättstuga eller om man bor i eget hus så kan man göra en insats för miljön genom att göra hållbara och smarta val. Det behöver inte betyda att allt blir dyrare, snarare tvärtom: ju mer hållbart du tvättar och torkar dina kläder och andra textilier desto mer ekonomiskt blir det.

  Inomhusmiljö
  Article img

  Hållbar torkning av tvätt inomhus – detta bör du tänka på

  Hängtorkning av tvätten känns som en självklarhet när man vill leva hållbart, miljövänligt och energismart. Att torka tvätten inomhus är dessutom det enda alternativet för många. Men om man inte tar hand om den fukt som genereras så kan detta leda till problem med dålig lukt, sämre luftmiljö och i värsta fall fuktskador i huset eller lägenheten.

  Avfuktare
  Article img

  Avfuktare från Wood’s hjälper till att återställa översvämningsdrabbade hem

  Vattenskador kan orsakas av många olika faktorer, allt från stopp i ett avlopp till att rör, slangar eller apparater går sönder, på grund av slitage eller skador. Andra vanliga orsaker är vatten från kraftiga regnfall och naturkatastrofer.