Arbetsplatsen

  Rent och hälsosamt inomhusklimat är en förutsättning för en god arbetsmiljö

  Inomhusklimatet utgör en stor del av den totala arbetsmiljön. De flesta spenderar ungefär fyrtio timmar per vecka på sin arbetsplats. I byggnader där många människor vistas samtidigt och vid olika tider ställs högre krav på lösningar som reglerar luftmiljön. Det är arbetsgivarens ansvar att sörja för en god arbetsmiljö.

  Behaglig luftmiljö på din arbetsplats

  Med rätt kunskap, produkter och lösningar hjälper Wood’s dig att skapa en i alla delar god och behaglig luftmiljö på din arbetsplats. Så att du kan andas ut – och in, i ett rent och hälsosamt inomhusklimat.

  Hur upplever du inomhusmiljön på din arbetsplats/ditt företag?

  Gör vårt luftmiljötest och få indikationer på hur du kan förbättra den – redan idag.

  Wood's produkter som passar till arbetsplatsen & kontor

  Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev!

  Här delar vi med oss av kunskap och tips om hur du kan få den bästa inomhusmiljön på din arbetsplats.

  Vill du veta mer om hur du kan förbättra
  ditt inomhusklimat?

  Läs våra kunskapsartiklar

  Inomhusklimat
  Article img

  Tips och råd om smart användning av luftkonditionering

  Luftkonditionering ger en riktig kyleffekt i ett rum. Men det finns en rad saker att beakta innan du väljer modell. ”Aggregatets kyleffekt är viktig att ha koll på och den ska kombineras med rummets storlek där du tänker använda den”, förklarar Rickard Sohlin, säljansvarig för Norden hos Woods.

  Inomhusmiljö
  Article img

  Renare luft för ett mer säkert inomhusklimat

  Som ett heltäckande företag inom luftvård och pionjärer för att förbättra inomhusklimat, utgår Woods alltid från faktabaserade underlag när de spårar och därefter löser sina kunders problem. Med en lång historia har företaget samlat på sig en gedigen och unik kompetens och är idag en av Nordens ledande leverantörer av luftvård.

  Inomhusmiljö
  Article img

  Mikropartiklar påverkar både vår hälsa och miljö

  De kan göra oss sjuka och förkorta vår livslängd. Idag utsätts 80 % av jordens befolkning för partikelhalter som är högre än de gränsvärden som WHO rekommenderar.