Arbetsplatsen

  Rent och hälsosamt inomhusklimat är en förutsättning för en god arbetsmiljö

  Inomhusklimatet utgör en stor del av den totala arbetsmiljön. De flesta spenderar ungefär fyrtio timmar per vecka på sin arbetsplats. I byggnader där många människor vistas samtidigt och vid olika tider ställs högre krav på lösningar som reglerar luftmiljön. Det är arbetsgivarens ansvar att sörja för en god arbetsmiljö.

  Behaglig luftmiljö på din arbetsplats

  Med rätt kunskap, produkter och lösningar hjälper Wood’s dig att skapa en i alla delar god och behaglig luftmiljö på din arbetsplats. Så att du kan andas ut – och in, i ett rent och hälsosamt inomhusklimat.

  Hur upplever du inomhusmiljön på din arbetsplats/ditt företag?

  Gör vårt luftmiljötest och få indikationer på hur du kan förbättra den – redan idag.

  Wood's produkter som passar till arbetsplatsen & kontor

  Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev!

  Här delar vi med oss av kunskap och tips om hur du kan få den bästa inomhusmiljön på din arbetsplats.

  Vill du veta mer om hur du kan förbättra
  ditt inomhusklimat?

  Läs våra kunskapsartiklar

  Inomhusmiljö
  Article img

  Konsten att tvätta och torka tvätt med hållbarhet i fokus

  Tvätt och klädvård är en stor del av de flestas vardag, så hållbara knep gör stor skillnad för både miljö och plånbok.  De flesta av oss lägger ner ett par timmar varje vecka på att tvätta, torka och vårda kläder och hemtextil. Oavsett om man bor i lägenhet och använder en gemensam tvättstuga eller om man bor i eget hus så kan man göra en insats för miljön genom att göra hållbara och smarta val. Det behöver inte betyda att allt blir dyrare, snarare tvärtom: ju mer hållbart du tvättar och torkar dina kläder och andra textilier desto mer ekonomiskt blir det.

  Inomhusmiljö
  Article img

  Hållbar torkning av tvätt inomhus – detta bör du tänka på

  Hängtorkning av tvätten känns som en självklarhet när man vill leva hållbart, miljövänligt och energismart. Att torka tvätten inomhus är dessutom det enda alternativet för många. Men om man inte tar hand om den fukt som genereras så kan detta leda till problem med dålig lukt, sämre luftmiljö och i värsta fall fuktskador i huset eller lägenheten.

  Avfuktare
  Article img

  Avfuktare från Wood’s hjälper till att återställa översvämningsdrabbade hem

  Vattenskador kan orsakas av många olika faktorer, allt från stopp i ett avlopp till att rör, slangar eller apparater går sönder, på grund av slitage eller skador. Andra vanliga orsaker är vatten från kraftiga regnfall och naturkatastrofer.