Information

Förebygg fuktproblem och undvik mögelskador med Wood’s avfuktare.

Wood’s har tillverkat luftavfuktare sedan 1950. Det ger oss mer än 68 års erfarenhet av fuktbekämpning, och vi har lärt oss vad som fungerar i Nordiska klimat.

Wood’s avfuktare är effektiva, pålitliga, energieffektiva och är byggda för att klara av krävande miljöer och för att hålla i många, många år. Wood’s har ett brett sortiment av avfuktare, med specifika modeller för olika användningsområden. Så oavsett vilket behov du har kommer du hitta vad du söker hos Wood’s.

Wood’s avfuktare är hygrostatstyrda, vilket innebär att de arbetar utifrån luften relativa fuktighet. När luftfuktigheten överstiger ditt tillåtna värde startar avfuktaren automatiskt, och stänger sedan av sig när luftfuktigheten sjunker. Detta är det mest pålitliga och energieffektiva sättet att avfukta på.

Läs mer om avfuktning »

Ta bort pollen, damm och andra skadliga partiklar med Wood’s luftrenare.

Wood’s luftrenare tillverkas i vår egen fabrik i Alingsås, och i sort sett varje del i luftrenaren kommer från svenska tillverkare. Wood’s luftrenare bygger på en patenterad filtreringsteknik som säkerställer mycket hög reningsgrad, utan att blockera luftflödet. Det innebär att strömförbrukning och ljudnivåer kan hållas så låga som möjligt.

Wood’s luftrenare tar bort damm, pollen, avgaser, mögelsporer, cigarettrök och andra skadliga partiklar från luften. Utrustar du luftrenaren med ett av Wood’s kraftfulla kolfilter tar luftrenaren dessutom bort dålig lukt och gaser från luften.

Wood’s har en lång historia av att utveckla luftreningslösningar för livsmedels- och läkemedelsindustrin och tillämpar samma höga krav på luftrenaren du använder i ditt hem. Wood’s luftrenare är mycket effektiva och levereras med ett 10 års garantiprogram.

Läs mer om luftrening »